Pelic verlaat Patro

bernie de vuyst
| 0 reacties
Pelic verlaat Patro
Foto: © SC

De vereffening van Patro Maasmechelen heeft ook gevolgen voor het spelersbestand. Alle spelers kregen hun C4 en kunnen indienen ze dit wensen een contract tekenen bij de nieuwe vzw.

Vedran Pelic is dit echter niet van plan. De Bosniër ziet voetballen in derde klasse niet echt zitten en wil andere oorden opzoeken. Momenteel onderhandelt de 29-jarige speler met drie Belgische clubs, uit eerste en tweede klasse. Ook een buitenlandse ploeg toont interesse in de sluipschutter die in de zomer overkwam van het Portugese Madeira.

De lange aanvaller toonde zich dit seizoen trefzeker: hij zit aan 12 rozen. Pelic maakte in ons land vooral furore tijdens zijn periode bij Westerlo.  De spits speelde bij een waslijst aan ploegen in verschillende landen: Madeira, Anorthosis Famagusta, KVC Westerlo, Bosna Visoko, SV Meppen , VfL Hamm, TuS Ahlen, Eintracht Frankfurt, Velez Mostar en Turbina Jablanica.

Verder verlaten ook Kenny Van Hoevelen (KV Mechelen), Salvatore Leo (Verbr. Maasmechelen), Koen Caluwé, Billy Kucukcolak en Murat Ocak al zeker de Maaslanders.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties