Perrin waarschijnlijk nieuwe manager Portsmouth

Kristof Blomme
| 0 reacties
Perrin waarschijnlijk nieuwe manager Portsmouth
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Fransman Alain Perrin wordt hoogstwaarschijnlijk binnenkort voorgesteld als nieuwe manager van Portsmouth. Hij zou geassisteerd worden door David Pleat.

Milan Mandaric heeft laten weten dat Alain Perrin kandidaat nummer 1 is om manager te worden bij Portsmouth. De voorzitter van de Engelse club hoopt op donderdag de details af te ronden. De Franse coach zou een contract kunnen tekenen voor 2 seizoenen. Zijn assistent zou dan tot het einde van het seizoen David Pleat worden, de ex-manager van Tottenham. Pleat zou zich vooral bezighouden met het bekijken van de tegenstanders. Op die manier zou Joe Jordan trainer blijven. 

Perrin heeft in Frankrijk een goede reputatie opgebouwd. Daar bracht hij Troyes naar de hoogste klasse en zelfs naar de UEFA-cup. Daarna nam hij het roer over bij Marseille. In zijn eerste seizoen kon de Zuid-Franse club zich plaatsen voor de Champions League. Het seizoen erna vertrok hij na een onenigheid. Portsmouth staat op dit moment 16e. Ze hebben slechts een voorsprong van vier punten op de degradatieplaatsen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties