Richardson nieuwe Engelse sensatie

Kristof Blomme
| 0 reacties
Richardson nieuwe Engelse sensatie
Foto: © SC

Kieran Richardson zal z'n debuut met de nationale ploeg niet gauw vergeten. In de met 1-2 gewonnen match tegen de VSA wist de jonge middenvelder twee doelpunten te maken.

De Engelse nationale ploeg is op tournee in de Verenigde Staten. Door de vele afzeggingen kregen enkele jonge talenten de kans om zich in de kijker te spelen. Dat liet Richardson zich geen twee keer zeggen. Hij wist bij z'n debuut meteen twee ballen tegen het net te prikken.

De 20-jarige speler werd dit seizoen door Manchester United uitgeleend aan WBA. Daar bloeide de jongeman helemaal open. Mede dankzij zijn inbreng wist de club zich in de Premier League te handhaven. In principe keert hij dus volgend seizoen terug naar United. Hij liet wel al weten niet tevreden te zijn met een bijrol. Hij wil regelmatig spelen om bij die Engelse nationale ploeg te blijven. Er zijn heel wat clubs uit de Premier League geïnteresseerd.

Minder goed nieuws voor de middenvelder is dan weer dat hij sukkelt met een hamstringblessure. Hij is net als Sol Campbell twijfelachtig voor de wedstrijd dinsdag tegen Colombia.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties