Christian Vieri moet inleveren of vertrekken

Philippe Crols
| 0 reacties
Christian Vieri moet inleveren of vertrekken
Foto: © SC

De Italiaanse spits Christian Vieri zou volgend jaar wel eens niet meer voor Inter Milan kunnen uitkomen. De spits, die een aantal jaren geleden vaak het mooie weer maakte voor de Milanese ploeg, presteerde de laatste jaren iets minder. Omdat Inter ook al Adriano in huis heeft, lijkt Vieri overbodig te worden. 

Vieri staat voor een moeilijke keuze. Hij heeft nog een contract voor een jaar en zou graag nog wat in Milaan blijven. De Italiaan zal dan wel heel wat moeten inleveren en dat heeft Vieri er blijkbaar niet voor over. 

Vieri is en blijft natuurlijk wel een goede spits en dus heeft hij aan geïnteresseerde clubs geen gebrek. Zo zouden Everton en Newcastle Vieri wel willen inlijven. De kopbalsterke speler heeft echter geen zin in een Engels avontuur. De grootste kanshebber om de Italiaan aan te trekken lijkt Atletico Madrid te zijn. Atletico is de ex-club van Vieri en er zouden volgens de Spaanse pers al wat onderhandelingen gevoerd zijn. 

Atletico Madrid toont zich wel bijzonder actief op de transfermarkt. Eerder deze week haalde het met Maxi Rodriguez en Mateja Kezman ook al twee aanvallers binnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties