Japanse international kan naar Bolton

Luc Goderis
| 0 reacties
Japanse international kan naar Bolton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fiorentina-middenvelder Hidetoshi Nakata zou wel eens naar de Engelse Premier League kunnen verhuizen.  Bolton Wanderers toont interesse in de Japanner en ook zijn Italiaanse werkgever is bereid de international te laten gaan. 

Fiorentina haalde deze zomer, weliswaar op uitleenbasis, Stefano Fiore (Valencia) binnen waardoor de Japanner naast de ploeg dreigt te vallen.  Nakata zou nu, na zeven jaar ItaliĆ«, zijn geluk willen beproeven in de Engelse Premier League.  

Het zou niet de eerste keer zijn dat Bolton een Japanner in de rangen heeft.  Eerder speelde Akinori Nishizawa al voor de Wanderers maar de aanvaller brak er nooit door.  Sam Allardyce is overtuigd dat Nakata wel de nodige potten kan breken bij de Trotters.  

"We zijn als club nu beter voorbereid dan destijds met Nishizawa.  Het is simpel : Nishizawa was niet goed genoeg voor de Premiership.  Ik denk ook dat veel meer clubs hun pijlen gaan richten op het Oosten, denk maar aan het succes van Park Ji Sung bij PSV vooraleer hij naar Manchester Utd trok.", aldus Allardyce.

Fiorentina is ook bereid Nakata als een vrije speler te laten gaan.  De Italianen willen immers hun torenhoge loonlast inkrimpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties