Baratto en Wisniowski opgeroepen bij nationale ploeg

Mario Lelievre
| 0 reacties
Baratto en Wisniowski opgeroepen bij nationale ploeg
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Christopher Baratto en Egon Wisniowski kregen een oproepingsbrief in de bus voor de nationale beloften-ploeg. Beiden werden geselecteerd voor een vriendschappelijke interland. Baratto voor de wedstrijd van de -21 tegen Griekenland. Dit duel heeft op 17 augustus om 14u30 in Bastogne plaats en kan gratis bijgewoond worden. Wisniowski voor de vriendschappelijke wedstrijd voor de -23 beloften België – Nederland van 16 augustus om 19.00 u. te Tessenderlo. 

Morgen trainen de kanaries om 10u30 op het jeugdcomplex. Hajnal en Mulemo trainden vandaag apart. Nicky Hayen, Kristof Delorge en Maxime Renson waren er niet bij, zij treden vanavond aan bij de reserven op Staaien tegen Lierse SK, aftrap 19u30. Reservendoelman Frank Boeckx kwetste zich licht aan de hand maar zonder erg want hij kon alsnog deelnemen aan het wedstrijdje waarmee de training werd afgesloten.

Gisteren waren er twee trainingen. In de voormiddag werkten de Kanaries af op doel en werden verschillende wedstrijdvormen ingestudeerd. In de namiddag werd er op techniek geoefend en op voorzetten van op de flanken. Marco Nijs had last van zijn knie en was er in de voormiddag uit voorzorg niet bij. In de namiddag sloot hij terug aan bij de groep. Ook Cyril Ramond heeft last met de knie, hij bleef eveneens binnen. In de voormiddag kreeg de Fransman verzorging. In de namiddag trok hij naar de dokter voor een inspuiting. De match op Lierse komt voor Ramond niet in gedrang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties