Genenbos gaat winnen bij Overpelt

Bart Hermans

Neerpelt –Genenbos: 0-3

De uitsluiting van Lars Vandebossche in de veertigste minuut deed de partij kantelen. Onmiddellijk na de rust werd de verdediging van Esperanza op snelheid gepakt en kon Thijs de score openen. Op het uur  scoorde Licata op aangeven van Bujumbara het tweede doelpunt. Een kwartier voor tijd kon Convalle profiteren van slecht uitverdedigen en er zo 0-3 van maken. Overpelt kon hier bijna niet tegenover zetten. Het bleef bij een afstandsschot van Nouwen en een kopbal van Scheverneels om in de buurt van Reynders te komen. Voor Esperanza is dit een heel slechte start van de competitie.

NEERPELT: Verdonk, Scheverneels, J.Henkens, Michels, Schreurs (55' Pepels),
Vandebossche, Doeswijk (68' P. Henkens), Dewit, Nouwen, Smolders.

GENENBOS: Reynders, Vanlook, Millen, Marechal, Gybels, Thys (75' Caruso), De Ryck, Licata, Adriaans (77' Kenis), Bujumbara (65' Convalle), Bosmans.

Doelpunten: 46' Thys 0-1, 60' Licata 0-2, 75' Convalle 0-3.
Gele kaarten: Kunnen, Smolders, Adriaans, Bosmans.
Rode kaart: Vandebossche (40')
Scheidsrechter: Pollaris.