Lutlommel wint verdiend op Meeuwen

Bart Hermans

Meeuwen SK – Lutlommel: 0- 2

Een sterk Lutlommel bezorgde Meeuwen een kleine kater door geelzwart een

0-2-nederlaag aan te smeren. Vanaf het begin zetten de bezoekers druk met kansen voor Linsen en Van Ham. Meeuwen reageerde daarop met een vrije trap van Bosmans op de paal, maar meer lieten ze ook niet zien. Op slag van rust werd Linsen mooi vrijgespeeld en dropte de bal in de verste hoek: 0-1.

In de tweede helft herstelde Meeuwen het evenwicht wel maar ze konden geen echte kansen creëren. In de slotfase trok Lutlommel het laken helemaal naar zich toe wanneer Peter Cuyvers een zelf opgezette tegenaanval verzilverde.

MEEUWEN SK: Gü. Camps, Palmers (73' Luyten), Kelchtermans, Gijbels, Houben (46' Brebels), Ge. Camps, Rooyakers, Bosmans, Claes, Van Hove, Beuten

LUTLOMMEL: Schildermans, R. Van Ham, Mannaerts, Put, Cochet (68' P. Cuyvers), Linsen, Hoeben, Van Dijck, D. Van Ham, S. Cuyvers (84' Plessers), Corens (90' Van De Reyd)

Doelpunten: 45' Linsen 0-1, 85' P. Cuyvers 0-2.

Gele kaarten: Houben,Kelchtermans, Rooyakers, Gijbels, Put, D. Van Ham

Scheidsrechter: Billen