PSV ziet in Joao Carlos de vervanger voor Bouma

Philippe Crols
| 0 reacties
PSV ziet in Joao Carlos de vervanger voor Bouma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV zag deze zomer al wel meer dan één speler vertrekken en het lijkt nog niet gedaan. Nu lijkt ook Wilfred Bouma nog naar Engeland te verkassen. De Nederlander stak al het kanaal over om medische testen te gaan afleggen bij Aston Villa. PSV lijkt een vervanger te gaan zoeken in België. 

En die vervanger speelt bij Lokeren. Joao Pinto Carlos Chaves, zo heet de man voluit, zou kandidaat nummer één zijn om Wilfred Bouma op te volgen in Eindhoven. Joao Carlos speelt sinds vorig seizoen in België voor Lokeren en zou nu dus alsnog naar Nederland kunnen verhuizen. De verdediger, die voor hij naar Lokeren kwam bij CSKA Sofia speelde, heeft in Lokeren nog een contract tot 2008 en dus zou de Braziliaan wel wat moeten opbrengen voor Roger Lambrecht en zijn club. 

Dat lijkt echter geen probleem te zijn, want volgens de Nederlandse pers hebben Lokeren en de Nederlandse kampioen al een akkoord bereikt over de transfersom. Ook Joao Carlos zelf zou dicht bij een akkoord staan. Veel tijd hebben beide clubs in ieder geval niet meer om de transfer rond te krijgen, want woensdag om middernacht sluit de transfermarkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties