FA Cup op Prime Sport

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
FA Cup op Prime Sport
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Weer een hoop voetbal deze week op Prime Sport, met onder meer enkele belangrijke FA Cup - wedstrijden. We zetten voor u alles op een rijtje:

Zaterdag 7 januari om 18u25 op PRIME SPORT
FA CUP: LUTON TOWN - LIVERPOOL

Rafa Benitez zakt best niet met een gerust gemoed af naar Kenilworth Road waar de Hatters spelen. Niet omdat hij moet vrezen voor een smadelijke nederlaag en de bijhorende uitschakeling tegen een club uit de Championship, maar wel omdat Luton dit seizoen al beboet werd door de FA omdat ze er niet in slagen hun ‘disciplinary record’ te verbeteren. Met andere woorden, te veel gele en rode kaarten. Schoppen kunnen ze al, nu nog voetballen en tegen de Reds is dat geen makkie. Luton – Liverpool wordt van commentaar voorzien door Bram Lambert. Heruitzending zondag om 12u op PRIME SPORT2.

Zaterdag 7 januari om 20u25 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: BILBAO - DEPORTIVO

Basken zijn bijzonder bijgelovig. Athletic Club de Bilbao speelt z’n thuismatchen dan wel in El Catedral maar misschien moeten de spelers en hun aanhang iets meer op bezoek in die andere catedral, namelijk die van de maagd Begonia, de ‘Amatxo’ die waakt over het welzijn van iedereen in Bilbao. Een vrouw die te weinig aandacht krijgt, zorgt op termijn voor problemen. Hopelijk hebben ze dat in 2006 begrepen, wordt Begonia naar behoren aanbeden en behaalt Athletic de broodnodige punten. Te beginnen nu zaterdag tegen Deportivo. Commentaar is van Geert Heremans. Heruitzendingen zijn er zondag om 7u25 op PRIME SPORT en om 13u45 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok.

Zaterdag 7 januari om 22u10 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: ESPANYOL - BARCELONA

Espanyol slaagt er niet om het niveau van vorig seizoen te halen. Toen werden ze vijfde, net niet genoeg voor een Champions League ticket. De komst van een ontketend Barcelona lijkt dan voor donkere tijden te gaan zorgen in het Estadio Olympico de Montjuic maar een zwaar geladen stadsderby kan soms voor vreemde wendingen zorgen. Espanyol – Barcelona met commentaar van…. Heruitzending op zondag om 9u40 op PRIME SPORT en maandag in het ochtendblok. Maandag voorzien we u ook van een ruime samenvatting om 20u45 op PRIME SPORT.

Zondag 8 januari om 16u30 op PRIME SPORT
KICK’n’RUSH

Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze keer is er West Ham – Chelsea en Bolton - Liverpool. Tim Wielandt kruipt in de stoel van presentatrice. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 21u45 op PRIME SPORT. Heruitzending om 22u15 en dinsdag om 20u20 op PRIME SPORT.

Zondag 8 januari om 16u58 op PRIME SPORT
FA CUP: BURTON ALBION – MAN. UNITED

8 Januari 2006 wordt een hoogdag in de geschiedenis van Burton Albion. Samen met clubs als Dag & Red, Grays Athletic en Accrington Stanley komen ze uit in de Conference, de vijfde reeks in Engeland. De vraag voor een plaatsje in het Pirelli stadion zal ongtwijfeld het aanbod van 6065 zitjes overstijgen en wie een beetje economische logica in zich heeft, weet dat dit een financiële voltreffer wordt voor de Brewers. Burton Albion – Man. United met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending op zondag om 22u30 op PRIME SPORT2.

Zondag 8 januari om 18u55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: VILLARREAL – REAL MADRID

De affiche bekt een beetje vreemd maar dat zal beide teams worst wezen. Deel twee van de competitie wordt op gang geblazen met een wedstrijd van formaat tussen twee tenoren. Bij Real is men op zoek naar rust en stabiliteit en net nu haalde ze Antonio Cassano, een Italiaans woelwater, binnen. Het is te hopen dat hij enkel op het veld voor wat problemen zorgt…bij de tegenstrever, voor alle duidelijkheid. Villarreal – Real Madrid, met commentaar van Luc Van Doorslaer. Heruitzending op maandag in het ochtendblok en een ruime samenvatting om 21u15, beide op PRIME SPORT.

Zondag 8 januari om 20u55 op PRIME SPORT
FA CUP: LEICESTER - TOTTENHAM

Gordon Banks, Gary Lineker en Emile Heskey zijn slechts enkele van de grote namen die terug te vinden zijn in de Hall of Fame van Leicester City. Momenteel staan ze één plek boven een degradatieplaats in de Championship. De club heeft dus al betere tijden gekend. Zondag wordt alles even zoals vanouds met komst van Tottenham. Kan Leicester verrassen en z’n seizoen wat kleur geven? Leicester – Tottenham wordt van commentaar voorzien door Wilfried Mostinckx. Heruitzending op maandag in het ochtendblok en een ruime samenvatting om 22u15, beiden op PRIME SPORT.

Maandag 9 januari om 20u00 op PRIME SPORT
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Robin Janssens is uw gastheer. In drie kwartier fietst hij door de hoogtepunten uit de Engelse FA Cup, de Ligue 1 en de Primera Division:


FA CUP Overzicht van de derde ronde van de FA Cup met o.a. Burton Albion – Man. United, Luton Town – Liverpool en Leicester – Tottenham.


PRIMERA DIVISION Overzicht van de achttiende speeldag met o.a. Espanyol – Barcelona en Villarreal – Real Madrid.


LIGUE 1 Overzicht twintigste speeldag met oa Strasbourg – Lyon en PSG - Sochaux


 

BVO heeft nog altijd heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u45 op PRIME SPORT, en dinsdag om 17u15 op PRIME SPORT en om 20u30 op PRIME SPORT2.


Dinsdag 10 januari om 20u00 op PRIME SPORT
GOLEADOR

Goleador, een portie Spaanse furie, wordt wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT en woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Espanyol – Barcelona en Villarreal – Real Madrid.

Woensdag 11 januari om 18u10 op PRIME SPORT2
LIGUE 1: BORDEAUX - AUXERRE

Onder Lyon bevindt er zich een grote groep ploegen op een kluitje. Onder hen ook Bordeaux en Auxerre dat met een wedstrijd minder zelfs op plaats twee kan komen. Hun spits Benjani staat op het verlanglijstje van enkele clubs in binnen- en buitenland maar tot op heden is en blijft hij de partner in crime van onze Luigi Pieroni. Bordeaux - Auxerre met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending donderdag om 18u45 op PRIME SPORT.

Woensdag 11 januari om 20u55 op PRIME SPORT
LIGUE 1: LYON - MARSEILLE

L’OM mist deze maand maar liefst 5 spelers die zullen aantreden op de Africa Cup. 
Tegelijkertijd zijn ze nog steeds op zoek naar
een extra spits. Er is dus werk aan de winkel voor coach Fernandez. Maar onder het motto ‘moeilijk gaat ook’ vertrekt hij vol goeie moed naar de autoritaire leider Lyon. Lyon – Marseille met commentaar van Carlo Wilmots. Een herhaling is er op donderdag om 18u45 op PRIME SPORT.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties