Vlaeminck naar Roeselare *update*

Thomas Dubois
| 0 reacties
Vlaeminck naar Roeselare *update*
Foto: © SC

Bart Vlaeminck, de aanvallende middenvelder van Club Brugge, gaat voor zes maanden bij Roeselare voetballen. Beide parijen bereikten deze voormiddag een overeenkomst. De West-Vlamingen moesten na de verkoop van Rocky Peeters op zoek naar een alternatief en dat bracht hen bij Vlaeminck. De 21-jarige Vlaeminck ligt nog tot juni 2007 onder contract bij Club Brugge. 

Vlaeminck zat sedert 2004 in de kern van de landskampioen maar kon nooit echt doorbreken. Vorig seizoen werd hij vijf keer opgesteld. Hij had een aandeel in de gewonnen Supercupfinale tegen Anderlecht en scoorde tegen Olympic Charleroi een mooi doelpunt. Op de laatste speeldag vorig seizoen mocht hij voor het eerst starten tegen STVV. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie.
 
Ook Vincent Provoost, die andere jonge middenvelder van Club Brugge kan rekenen op interesse van Roeselare. “Er is inderdaad contact opgenomen met mijn manager”, zegt Provoost. Het is nu aan Roeselare om te beslissen. Provoost is tevreden dat er interesse is voor hem en hoopt dat er nu ook nog andere ploegen informeren.  [AN]
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties