Ronaldo was gegeerde speler

Laurent Bouwen
| 0 reacties
Ronaldo was gegeerde speler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo, het 20-jarig supertalent van Manchester United, gaf deze week toe dat er niet alleen interesse was van de Engelse gigant toen hij 2 jaar geleden overkwam van Sporting Lissabon.

Ronaldo speelt momenteel de pannen van het dak bij de Mancs en wordt beschouwd als één van de grootste talenten van Europa. Ferguson kocht hem 2 jaar geleden over van Sporting Lissabon. Beide clubs hebben een samenwerkingsbeleid waarbij de grootste Portugese talenten vaak in de Portugese hoofdstad worden klaargestoomd voor het grote werk en daarna getransfeerd worden naar Engeland. Manchester koopt in ruil daarvoor vaak Zuid-Amerikaanse talenten op en laat hen dan een paar jaar in Portugal spelen.

Ronaldo gaf nu zelf toe dat er ook interesse voor hem was van Juventus en Valencia maar opteerde er toch voor om naar Engeland te verhuizen. Juventus-supremo Luciano Moggi gaf toe dat Juventus een bod had uitgebracht waarbij Marcelo Salas (toenmalig Juventus spits) in de tegenovergestelde richting zou verkassen. Salas weigerde echter en de deal sprong af. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties