Ceulemans: "Heel degelijke wedstrijd"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ceulemans: "Heel degelijke wedstrijd"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge won vrijdagavond vrij makkelijk en verdiend van FC Brussels. Trainer Jan Ceulemans zag zijn troepen met 3-0 winnen. Na afloop was hij dan ook een tevreden man.

"De eerste tien minuten gaven we één doelkans weg, maar nadien speelden we een heel degelijke wedstrijd", aldus Ceulemans op clubbrugge.be. "Vooral de inbreng van Klukowski was van cruciaal belang. We weten dat hij een jongen is met veel kwaliteiten en als hij dan ook nog eens vaak de achterlijn haalt, kan hij voor heel wat gevaar zorgen. We scoorden drie keer, maar het hadden er gerust wat meer kunnen zijn. Deze prestatie vraagt in elk geval om bevestiging, te beginnen volgende zondag tegen Roeselare.”

De meest opvallende speler bij Club was ongetwijfeld Kevin Roelandts. De middenvelder speelde zich in de kijker met twee assists en een doelpunt en werd dan ook terecht door BelgacomTV uitgeroepen tot man van de match. "Dat doelpunt betekende heel veel voor mij, want ik heb er toch enige tijd op moeten wachten", aldus Roelandts. "Ik vind ook dat ik een goede partij speelde en dan maakt scoren het des te mooi. Het geeft me veel voldoening dat ik vertrouwen krijg van mijn medespelers. Ik hoop dat mijn trainer me nu niet in de kou laat staan en dat ik in de toekomst nog speelkansen krijg. Ik voelde ook al op stage dat het vertrouwen in mij gegroeid is doordat ik voornamelijk met de A-kern aan de bak kwam."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties