Weer drie nieuwelingen in Genkse lappenmand

Philippe Crols
| 0 reacties
Weer drie nieuwelingen in Genkse lappenmand
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De blessures bij Racing Genk, het begint een wekelijks weerkerende rubriek te worden. Ook deze week is het weer van dat. Hugo Broos zal de eerstvolgende dagen geen beroep kunnen doen op een aantal spelers. 

Twee spelers van Racing Genk raakten geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen VC Westerlo. Iets over het halfuur werd Tom Soetaers vervangen. Hij had weer last van zijn enkel. Een blessure die hij opliep op de winterstage van de Limburgers. Volgens de website van Racing Genk moet een bijkomend onderzoek de ernst van de situatie nog uitwijzen, maar vrezen voor lange inactiviteit zou men volgens diezelfde website niet moeten doen. Orlando Engelaar werd aan de rust dan weer eerder uit voorzorg naar de kant gehaald. Hij ondervond weer hinder van de lies en zal enkele dagen een aangepast programma moeten volgen. De wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Anderlecht komt normaal gezien voor de Nederlander zeker niet in het gedrang. Wat Soetaers betreft is het nog even afwachten. 

En ook verdediger Erik Matoukou vertoeft weer in de Genkse lappenmand. De Kameroener heeft last van de voetzool. Een probleem waar hij al behoorlijk lang mee op de sukkel is. Hoe lang hij dit keer buiten strijd is weet men nog niet. Voor het overige zijn Koen Daerden en Gert Claessens nog altijd herstellende van een langdurige blessure. Ook invallersdoelman Logan Bailly ligt in de lappenmand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties