Chelsea en Barça nu al in de clinch

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Chelsea en Barça nu al in de clinch
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dertien dagen is het nog wachten op de heenwedstrijd van de kraker tussen FC Barcelona en Chelsea FC in de achtste finales van de Champions League. Die partij wordt op Stamford Bridge afgewerkt. Ondertussen zijn de gemoederen nu al verhit geraakt.

Oorzaak van het gekissebis? De velden waarop straks gespeeld moet worden. Bij Barcelona klaagden de spelers al over het eigen veld, waarop prompt een nieuw veld werd aangelegd. Maar Chelsea speelt op Stamford Bridge zelf op zeer matig veld met een zanderige ondergrond. Maar in tegenstelling tot de Catalanen, lijken de Londenaren niks aan hun veld te willen veranderen. Dat vinden ze in Barcelona alvast niet leuk, want ze denken door de slechte staat van het veld in het nadeel te zijn. De Catalanen noemden het veld van Chelsea zelfs een strand.

Joe Cole, speler van Chelsea, is het daar niet mee eens. Hij vindt dat ze in Barcelona moeten stoppen met zeuren. Volgens hem is Ronaldinho het gewoon om op het zand van het Copacabana-strand in Rio de Janeiro te spelen. Cole grapte dat er op Stamford Bridge zelfs nog enkele grassprietjes doorkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties