Real Madrid gelooft er nog in

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Real Madrid gelooft er nog in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisterenavond werd Real Madrid in de Copa del Rey door Real Zaragoza in de vernieling gespeeld. Het werd maar liefst 6-1 in het Estadio La Romareda. Desondanks proberen de Madrilenen op hun officiële webstek het hoofd koel te houden. Nog steeds heeft Real de hoop om de finale van de Copa del Rey te bereiken.

"We hebben een 5-0-zege nodig in Bernabeu en dat is mogelijk." Daarmee verwijst Real naar het verleden waarin het al acht keer eerder met 5-0 kon zegevieren in de Copa. De laatste keer dateert wel al van in 1986 toen Recreativo Huelva slaag kreeg.

Er wordt ook verwezen naar de kwartfinale in 1975 toen Real in ongeveer dezelfde positie zat als nu. Las Palmas had de heenwedstrijd met 4-0 gewonnen, maar voor eigen publiek kon Real die schande uitvegen en kreeg de eilandenploeg een 5-0 aan de broek. Vervolgens werd ook nog de Copa del Rey dat jaar binnengehaald.

"Er is nog niets verloren. De spelers zullen teruggrijpen naar de grootse avonden waarop geweldige overwinningen tot stand kwamen die uiteindelijk hun plek in de clubgeschiedenis kregen. Als er één ploeg dat karwei kan klaren, dan is het wel Real Madrid", luidt het op de clubwebsite.

Ook Real-coach Juan Ramon Lopez Caro weigert de handdoek te gooien. "Dat is voor lafaards. Er is kwaliteit, trots en hoop en we hebben het vertrouwen dat we hetzelfde kunnen als Real Zaragoza."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties