Zaragoza maakt Real Madrid belachelijk

Jimmy Wouters

Real Zaragoza heeft Real Madrid woensdag in de halve finale van de strijd om de Spaanse beker een beschamende nederlaag bezorgd. De grote man was de Argentijn Milito. Dankzij vier van zijn treffers won de thuisploeg met heel zware 6-1 cijfers en is de terugwedstrijd dus overbodig.

Milito maakte in de eerste helft een zuivere hattrick. Baptista kon vervolgens voor Madrid nog iets terug doen, maar in de tweede helft liep Zaragoza verder uit.  Een treffer van Milito en twee van Ewerthon bezorgden de sterren van Real het schaamrood op de wangen.

De 6-1 overwinning was nog niet eens overdreven. In de slotfase van een voor Zaragoza- fans uitermate aantrekkelijk duel kregen beide spitsen nog genoeg kansen om de score nog wat de hoogte in te jagen. [Kr]