Huiszoekingen bij top La Lou

Huiszoekingen bij top La Lou
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het federaal parket heeft zich in het onderzoek naar de gokaffaire nu volledig toegespitst op La Louvière. Donderdagochtend vielen drie teams van politiemannen binnen op drie verschillende adressen van personen die nauwe contacten hebben met de Waalse club.
 
Rond 6 uur arriveerde een eerste team aan het huis van Pietro Allatta in Chapelle-lez-Herlaimont. De spelersmakelaar, die op vakantie zou zijn in Mauritius, gaf niet thuis en een slotenmaker kwam eraan te pas om de deur te openen. Rond 6u30 konden de speurders het huis betreden en een uur later was de huiszoeking nog altijd bezig.
 
Tevens rond een uur of 6 belden een ander team van speurders aan bij Filippo Gaone, de voorzitter van La Louvière, in Courcelles. Ook daar werd er een huiszoeking verricht. Na die huiszoeking, die tot een uur of 8 duurde, namen de speurders Gaone mee naar zijn bedrijf Factory Store.
 
Kort voor 8 uur viel een derde team van politiemannen op vraag van het parket binnen bij Laurent Denis. Ook de naam van de advocaat werd al meerdere malen genoemd in de gokaffaire, maar hij kon zich beroepen op zijn beroepsgeheim om te zwijgen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties