Poulsen bevestigt overgang naar AC Milan

Poulsen bevestigt overgang naar AC Milan
Foto: © SC

Het is bijna zo goed als zeker dat Christian Poulsen volgend seizoen in de kleuren van AC Milan te zien is. De middenvelder van Schalke 04 en zijn zakenwaarnemer Jorgen Bonnensen gaven dat zelf aan in de krant Extra Bladet.

Poulsen: "Het is enkel Milan voor mij ook al moeten er nog een paar details uitgewerkt worden." Er is immers het feit dat de Deense international een voorcontract heeft getekend bij Villarreal. Poulsen moest bij de Spaanse club een definitief contract tekenen voor 10 maart of anders heeft de club recht op een schadevergoeding van 850.000 euro als hij toch nog voor een andere club kiest.

Bonnensen: "Het voorval met Villarreal is verleden tijd ook al is het waar dat er een clausule is. We kunnen de zaak voorbrengen voor het Arbitragehof van Sport en winnen zonder een cent te betalen, maar dat zou te lang duren en we willen liever de dingen onderling regelen met Villarreal. Het maakte niet uit wie het bedrag uiteindelijk gaat betalen. Het belangrijkste ding is het feit dat Christian zijn keuze heeft gemaakt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties