Lucarelli ziet Inter wel zitten

Lucarelli ziet Inter wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Lucarelli heeft woensdag aangegeven dat hij rekening houdt met een overgang naar Inter Milan. Vorig seizoen zei de aanvaller van Livorno nog nee tegen een overgang, maar dezer dagen denkt hij daar wel anders over.

Lucarelli: "Ik ontmoette Inter-eigenaar Massimo Moratti vorige zomer en hij vroeg mij of ik geïnteresseerd was om de vierde keuze-aanvaller te worden. Ik bedankte hem, maar tien maanden geleden was mijn band met Livorno onbreekbaar. Als men het mij vandaag zou vragen, dan zou ik wel eens ja kunnen zeggen. Het is moeilijk om iets slechts over Inter te vinden. Er zijn misschien te veel buitenlanders waardoor het moeilijk is om een teamspirit te creëren vanwege de verschillende talen."

Lucarelli benadrukte wel dat hij niet koste wat het kost Livorno wil verlaten: "De laatste twee seizoenen dacht ik dat wij een ploeg hadden die mee konden doen voor een plaats in de Uefa Cup. Ik hield er echter alleen maar teleurstellingen aan over. Als ik de club verlaat, is het niet omdat ik weg wil. De club moet op financieel vlak voordeel kunnen halen uit mijn verkoop." [TH]   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties