Di Canio: 'Ik volg Lazio naar de Serie D'

K M
| 0 reacties
Di Canio: 'Ik volg Lazio naar de Serie D'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voetbalschandaal in Italië blijft grotere proporties aannemen en ook de naam van Lazio is gevallen. Club-icoon Paolo Di Canio gaf te kennen dat hij woedend zou zijn mocht de Romeinse club betrokken zijn, maar dat hij bij de ploeg wil blijven ondanks een eventuele degradatie.

Di Canio: "Ik ben er zeker van dat de club zal zeggen dat ze niets misdaan hebben in deze situatie, maar Lazio is mijn leven. Ik zou zelfs dit shirt in de Serie D dragen. Als het waar zou zijn, dan zou dit een enorme tegenslag betekenen. Als een Laziale en een professionele voetballer zou ik enorm woest zijn."

"Natuurlijk is dit een teleurstelling. Vandaag was ik aan het trainen, maar ik had niet het gevoel dat ik aan het trainen was. Ik hoop dat alles heel snel wordt opgelost."

Voorzitter Claudio Lotito kwam eveneens naar buiten met de verklaring dat hij "zeker is dat uit het onderzoek zal blijken dat alles legitiem is verlopen en dat Lazio een volledig vertrouwen heeft in de justitie". Nadien vaardigde de club een persstop uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties