Gerets en Galatasaray vieren Turkse titel

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Gerets en Galatasaray vieren Turkse titel
Foto: © SC

Erik Gerets heeft het weer eens geflikt. De Belgische succestrainer haalde op de slotspeeldag met Galatasaray de Turkse titel binnen. Concurrent Fenerbahçe kwam immers niet verder dan een gelijkspel op het veld van Denizlispor.

Galatasaray en Fenerbahçe stonden op de vooravond van de laatste speeldag met gelijke punten op de eerste plaats. Fenerbahçe had echter een beter doelsaldo, dus moest Galatasaray hopen op puntenverlies van de aartsrivaal. Dat gebeurde ook, want Fenerbahçe geraakte na een ontieglijk spannende wedstrijd bij Denizlispor niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Galatasaray deed ondertussen wél wat het moest doen. Erik Gerets zag zijn team met 3-0 winnen tegen Kayserispor. Ilic en tweemaal Sarioglu maakten de doelpunten. Genoeg voor een spetterend titelfeest én kwalificatie voor de derde voorronde van de Champions League.

Met de titel is Gerets nu helemaal God voor de supporters van Galatasaray. Toch is het nog niet zeker dat de succestrainer in Istanbul blijft, want Beitar Jeruzalem en Borussia Mönchengladbach azen al op zijn diensten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties