Shevchenko beslist volgende week

K M
| 0 reacties
Shevchenko beslist volgende week
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De soap rond Andreï Shevchenko lijkt geen maanden aan te slepen. De Oekraïnse spits vertelde immers zelf dat hij volgende week een keuze maakt tussen zijn huidige club AC Milan en Chelsea.

Shevchenko: "Ik ben de situatie aan het evalueren. Ik ben momenteel op vakantie, maar op 24 en 25 mei zal ik in Italië zijn. Op dat moment zullen we de zaak onmiddellijk in handen nemen. Ik heb nooit gezegd dat ik beslist heb om naar Chelsea te gaan. Ik heb enkel iedereen gezegd dat ik nadacht over de mogelijkheid en dit vooral voor mijn familie en de organisatie van onze toekomst."

Chelsea-coach Jose Mourinho lijkt pessimistisch te staan tegenover de komst van Shevchenko: "We zouden hem graag naar hier brengen, maar hij is een speler van Milan en heeft een contract bij hen. Milan heeft de macht, zoals wij de macht hebben met Drogba, en mijn gevoel zegt dat ze hem niet willen verkopen, maar hem willen houden. Ik vind hem wel een fijne speler en ik zou hem graag hebben, maar ook heel wat clubs willen Drogba en zij kunnen hem ook niet krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties