Coelho & Bouchouari tekenen, Walasiak naar Metz

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Coelho & Bouchouari tekenen, Walasiak naar Metz
Foto: © SC

Het was een drukke maandag op Sclessin. Standard trok immers twee nieuwe spelers aan en liet er eentje vertrekken. Nuno Coelho en Hakim Bouchouari spelen volgend seizoen in het shirt van de Rouches, Jonathan Walasiak wordt dan weer voor één seizoen uitgeleend aan Metz.

Bouchouari tekende 's ochtends al een contract voor twee jaar bij Standard. De aanvaller komt over van Lokeren. Voor hoeveel Bouchouari verkast, werd niet vrijgegeven, al wordt gefluisterd dat het om 700.000 euro gaat.

Ook Nuno Coelho komt naar Standard. De Luikse club houdt voorlopig de lippen stijf, maar FC Porto bracht het nieuws wel al naar buiten. Coelho is een 20-jarige Portugese middenvelder. Tot voor een week was hij nog actief op het toernooi van Toulon, waar hij met een Portugees jeugdelftal de halve finale bereikte. 

"Ik ben blij dat ik met Standard de voorrondes van de Champions League mag spelen", vertelt Coelho op standard.be. "Maar ook en vooral dat ik naast een grootheid als Jorge Costa mag acteren. Costa is een referentie in de wereld, en ik zal er nog meer kunnen leren."

Jonathan Walasiak verlaat dan weer het Luikse. De ex-Rode Duivel gaat een jaartje op huurbasis bij Metz voetballen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties