Brian Riemer en RSC Anderlecht grijpen stevig in richting titelmatch tegen Club Brugge

Brian Riemer en RSC Anderlecht grijpen stevig in richting titelmatch tegen Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag kunnen we een nieuwe kampioen in de Jupiler Pro League hebben. De match tussen Anderlecht en Club Brugge zou wel eens beslissend kunnen zijn.

Met een titelfeest houden ze voorlopig nog geen rekening in het Lotto Park, zo klinkt het, maar er worden wel de nodige maatregelen genomen.

Het Lotto Park is al een hele tijd uitverkocht. Ondertussen besliste RSC Anderlecht om slechts 900 fans van Club Brugge toe te laten. Het onderste vak van de bezoekerstribune blijft leeg om veiligheidsredenen. Paarswit wil zo vermijden dat er een confrontatie komt tussen beide supportersclans.

Ook Brian Riemer grijpt in. Hij laat de spelers die zondag het verschil moeten maken tegen Club Brugge deze week geen interviews meer geven. In de wekelijkse podcast van RSCA zal hij zelf langskomen, maar geen enkele speler.

Geen festiviteiten gepland

De ploeg gaat zaterdag niet op afzondering. Dat wordt eigenlijk nooit gedaan voor een thuiswedstrijd. De spelers worden zondagmiddag op Neerpede verwacht. Na de lunch kijken ze naar Cercle-Union.

Festiviteiten worden alsnog niet gepland. De Pro League voorziet wel een podium mocht Anderlecht kampioen zijn, maar voor paarswit zal het improviseren worden mocht het zondag al prijs zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties