Boskamp rekent nog op Léonard

Steven Bologne
| 0 reacties
Boskamp rekent nog op Léonard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard-trainer Johan Boskamp hoopte bij de start van de trainingen dat hij tegen de stage op zijn ganse kern kon beschikken. Standard vertrok gisteren op stage in Spa, maar de volledige kern staat er nog niet.
 
“Op dit ogenblik beschik ik over veertien spelers waarmee we ons in België en op Europees vlak kunnen verdedigen. Ik reken ook op Sergio Conceiçao, Oguchi Onyewu en … Philippe Léonard.” Leonard? “Ja natuurlijk, was hij vorig jaar dan niet goed genoeg? En heeft hij nu al ergens anders getekend?”
 
Johan Boskamp wil nog vier spelers zien arriveren op Sclessin. Geen onbekende namen meer in het rijtje, de namen van Betrand Laquait (Charleroi), Tony Sergaent (Zulte Waregem), Igor Tudor (Juventus) en de Ecuadoriaanse international Ivan Hurtado (Al Arabi, Quatar) circuleerden al langer dan vandaag. [AN]

“Van Standard heb ik niets meer gehoord”
Philippe Léonard reageerde op de uitspraken van Johan Boskamp. “Enkele dagen geleden belde Conceiçao mij nog op, hij vroeg enkel hoe het met me was. Zeer goed dus, alleen zit ik momenteel nog zonder club. Van de directie van Standard hoorde ik al sinds het einde van de competitie niets meer.”
    
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties