Di Canio trekt naar de Serie C2

K M
| 0 reacties
Di Canio trekt naar de Serie C2
Foto: © SC

Paolo Di Canio zal meer dan waarschijnlijk zijn spelerscarrière beëindigen in de Italiaanse vierde klasse. De 38-jarige aanvaller tekende immers een contract voor één seizoen met een optie op nog een seizoen bij Cisco Roma. Lazio ontvangt niets voor de transfer, want Di Canio was einde contract.
 
Het boterde al een tijdje niet meer tussen Lazio-voorzitter Claudio Lotito en Di Canio. Eerstgenoemde weigerde daarom gesprekken met de spits aan te vatten omtrent een nieuw contract. Di Canio trok daaruit zijn conclusies en ging op zoek naar een nieuwe ploeg. Cisco Roma presenteert zijn nieuwste aanwinst komende maandag.
 
Di Canio verdedigde afgelopen seizoen 27 maal de kleuren van Lazio en kwam vijf maal tot scoren toe. De aanvaller haalde echter vooral de krantenkoppen met de Romeinse groet waarmee hij meerdere keren de Lazio-aanhang begroette. Di Canio besloot echter daarmee op te houden toen hij daarvoor effectief werd geschorst. Eerder speelde hij ook al voor Ternana, Juventus, Napoli, AC Milan, Celtic Glasgow, Sheffield Wednesday, West Ham United en Charlton.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties