Defour gooit nog wat extra olie op het vuur

Philippe Crols
| 0 reacties
Defour gooit nog wat extra olie op het vuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Steven Defour naar Standard was met voorsprong de meest omstreden transfer in de Belgische competitie van de afgelopen zomer. Defour en Genk verweten elkaar om de haverklap het een en het ander. Nu is het weer de beurt aan de nieuwe Standard-middenvelder om zijn ex-club te bekritiseren. 

In Het Laatste Nieuws neemt Steven Defour opnieuw geen blad voor de mond als het gaat over zijn ex-club Racing Genk. Op de derde speeldag, 19 augustus om precies te zijn, trekt de 18-jarige-middenvelder met zijn nieuwe club naar het Fenixstadion. Defour heeft echter niet de minste schrik van het onthaal dat hem te wachten zal staan en doet er zelfs nog een schepje bovenop. "Ach, laat de supporters van Genk maar roepen en schreeuwen. Dan gebeurt er tenminste nog eens iets in het Fenixstadion. Wees eerlijk, vijf minuten zingen en vervolgens een hele wedstrijd zwijgen, dat kan je moeilijk sfeer noemen", aldus Defour. 

Defour bekent in het interview ook dat hij in Luik beter betaald wordt dan in Limburg, maar dat vooral het respect dat hij bij Standard krijgt onbetaalbaar is. Verder benadrukt de jongeling ook nog dat hij en hij alleen de beslissing heeft genomen om de wet van '78 toe te passen. "Meester Misson heeft ons verschillende opties voorgelegd en ik heb voor de wet van '78 gekozen en niemand anders", maakt Defour duidelijk.  

Een ding is wel zeker. Het is nu al uitkijken naar hoe Genk en Defour gaan reageren op speeldag drie als Standard naar het Fenixstadion komt. De kans dat ze Defour met open armen gaan ontvangen lijkt ons alvast vrij klein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties