Ferguson bezorgd om Solskjær

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ferguson bezorgd om Solskjær
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United-manager Alex Ferguson waakt als een haan over zijn spelersselectie. Een paar maanden terug ruziede hij nog met toenmalig Engels bondscoach Sven-Göran Eriksson over de selectie van de geblesseerde Wayne Rooney voor het WK. Nu lijkt er een relletje te ontstaan met de Noorse bondscoach Age Hareide. Die zou graag de 33-jarige Ole Gunnar Solskjær terug selecter voor het nationale team, maar dat ziet Ferguson absoluut niet zitten.

Solskjær is een tweetal jaar van de voetbalvelden verdwenen door een erg zware knieblessure. Het lijkt er op dat hij pas nu helemaal hersteld is. De Noorse coach Hareide was het afgelopen weekend aanwezig op het Amsterdam Tournament en zag terug goede dingen van de spits. Ferguson vindt dan weer dat het moeilijk genoeg is voor Solskjær om zijn comeback succesvol te laten verlopen. Als hij zich dan nog eens moet concentreren op interlandvoetbal - zegt Ferguson - dan is dat gewoon te veel gevraagd voor die jongen. Toch wil Hareide er geen staatszaak van maken en hoopt hij dat beide partijen het gezond verstand gaan gebruiken.

Solskjær deed het met Manchester United niet onaardig op het Amsterdam Tournament. De Mancunians wonnen met 3-1 van FC Porto en de Noor scoorde zelfs de derde treffer. Tijdens de finale tegen Ajax bleef Solskjær wel de volledige wedstrijd op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties