Campbell: 'Twintig doelpunten moet lukken'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Campbell: 'Twintig doelpunten moet lukken'
Foto: © SC

Afgelopen weekend won Antwerp in de vierde ronde van de Beker van België met 2-0 van Francs Borains. Doelpuntenmakers waren Luciano Olguin en Alexander Di Gregorio. Dit seizoen viel er op de Bosuil nog geen Mancunian-doelpunt. Daar komt binnenkort snel verandering in als we Fraizer Campbell mogen geloven.
 
De uitgeleende speler van Manchester United liet tegen derdeklasser Francs Borains zien dat hij heel wat kwaliteiten heeft. "Het viel goed mee voor een eerste wedstrijd, maar ik moet nog veel beter kunnen. De aanpassing verloopt goed en ik heb het hier wel naar mijn zin met de andere Engelsen."
 
Morgen start voor Antwerp ook de competitie en daar weet de aanvaller nog niet al te veel over. "Ik heb gehoord dat de wedstrijd van morgen al heel wat moeilijker zal zijn, maar dat moet ons ook lukken." De spits heeft hoge verwachtingen van zijn verblijf op de Bosuil. Ik wil een betere speler worden en vooral scoren. Liefst zoveel mogelijk. Ik hoop op 20 doelpunten dit seizoen", aldus de jonge Campbell. [AN]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties