Blackburn aast op Mills en Illiasu

Blackburn aast op Mills en Illiasu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat Andy Todd voor de wedstrijd tegen Chelsea plaats diende te ruimen voor André Ooijer lijkt de 31 jarige verdediger nu de club te zullen verlaten.  De Blackburn verdediger kon eerder al op belangstelling rekenen van een hele resem clubs.

Manchester City, Portsmouth, Bolton Wanderers, Leeds Utd en Sunderland hengelen allen achter de diensten van de Rovers-kapitein.  Todd maakt zich sterk dat hij nog binnen de 24u zijn transfer beet heeft.

Ondertussen blijft Blackburn ook geïnteresseerd in de voormalig Engelse rechtsachter Danny Mills.  De 29 jarige verdediger heeft bij Manchester City zijn basisplaats verloren en zou een overgang wel zien zitten.  Voor zo'n anderhalf miljoen euro mag Mills weg bij City.

Manager Mark Hughes heeft ook nog zijn oog laten vallen op de Ghanees Shila Illiasu.  Illiasu speelt op dit ogenblik voor Ashanti Kotoko in zijn thuisland.  De 23 jarige Illiasu schitterde afgelopen zomer nog op de wereldbeker in Duitsland en hoopt nu nog voor het sluiten van de transfermarkt een lucratieve transfer naar Europa te kunnen bemachtigen.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties