Gilardino geeft moeilijkheden toe

Gilardino geeft moeilijkheden toe
Foto: © SC

Alberto Gilardino heeft voor het eerst toegegeven dat hij het moeilijk heeft bij AC Milan. Hij wijt dit vooral aan het moeten samen spelen met Filippo Inzaghi en het andere systeem dat Milan gebruikt ten opzichte van bij Parma. De aanvaller kwam dit seizoen nog niet tot scoren toe.
 
Gilardino: “Het is niet gemakkelijk voor mij om naast Inzaghi te spelen. We zijn beide hetzelfde type spitsen, bewegen vaak op dezelfde manier waardoor we beide op dezelfde plaats eindigen. We moeten ons aanpassen aan het met elkaar spelen en de enige manier dat we dat kunnen doen is door hard te werken op de trainingen.”
 
“We gaan als team niet door een goede periode. Voor mijzelf kan ik zeggen dat ik speel in een zeer verschillend systeem dan hetgene dat ik gewoon was bij Parma. Ik moet nu meer voor de groep spelen. Ik weet dat ik mij moet concentreren op de ploeg en mij geen zorgen moet maken omtrent het feit dat ik niet scoor. Als ik mij enkel daarop concentreer, zal het nog moeilijker zijn om het net te vinden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties