Saviola wellicht fit voor WK voor clubs

Dave Sentobin
| 0 reacties
Saviola wellicht fit voor WK voor clubs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Javier Saviola raakt wellicht op tijd hersteld van zijn blessure voor het officieuze wereldkampioenschap voor clubs. De Argentijnse spits heeft ondertussen de looptraining al hervat ondanks de vier tot zes weken inactiviteit waarvan eerder sprake. Barcelona heeft el Conejito alvast ingeschreven voor het toernooi omdat hij zo snel revalideert. Eto’o en Messi zijn zeker nog niet van de partij.
                       
Barcelona zal ook enkele canteranos de kans geven om van het voetbal op het allerhoogste niveau te proeven. Zoals verwacht zit de jonge Giovani Dos Santos in de kern net als zijn ploeggenoten van Barcelona B middenvelder Marc Crosas en doelman Rubén Martínez. Dos Santos is het nieuwe goudhaantje van de blaugranas en maakte tijdens de stage in Mexico afgelopen zomer al een geweldige indruk op Rijkaard en zijn entourage.
 
Buiten Barcelona nemen nog vijf andere ploegen deel aan het WK voor clubs in Japan: Club América uit Mexico, Portoalegre uit Brazilië, het Egyptische Ahly, Auckland City uit Nieuw-Zeeland en het Zuid-Koreaanse Jeonbuk. Van 10 tot 17 december gaat Barcelona op zoek naar zijn eerste wereldtitel voor clubs.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties