Lombaerts over remonte Gent in Studio 1

Rita De Meyer
| 0 reacties
Lombaerts over remonte Gent in Studio 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag in Studio 1 vertelt Frank Raes het verhaal van de laatste speeldag van de heenronde. Voor deze laatste Studio 1 van het jaar krijgt Frank het gezelschap van Gunther Schepens en Herman Brusselmans. Samen bespreken ze de opvallendste momenten van de 17de speeldag. Naar goede gewoonte maakt Gunther Schepens een topvijf met de mooiste doelpunten van de heenronde. Herman Brusselmans rangschikt zijn vijf meest opvallende momenten uit de competitie. En dat zullen niet alleen mooie doelpunten zijn.

AA Gent, het nummer vier uit de Jupiler League, ontvangt zaterdag Westerlo. Afgelopen zomer moest Gent-trainer Georges Leekens afscheid nemen van sterkhouders Mbark Boussoufa en Wouter Vrancken. Zij gingen voor respectievelijk Anderlecht en Racing Genk voetballen. Het verlies liet zich voelen in Gent want de ploeg startte het seizoen met 1 op 9. Dankzij spitsen Dominic Foley en Adekanmi Olufade wisten ze het tij te keren. Zo werd er thuis gewonnen van topploegen Charleroi, Standard en Anderlecht. AA Gent haalde de voorbije tien speeldagen een indrukwekkende 25 op 30. Gent-verdediger Nicolas Lombaerts zit zondag bij Frank aan tafel. De 21-jarige belofte-international komt vertellen over het succes van AA Gent.

Zulte Waregem en Charleroi sluiten zondagavond de heenronde af. Zulte Waregem, de enige Belgische club die Europees overwintert, moet winnen wil om weg te raken uit de kelder van de rangschikking. Charleroi won vorige week als eerste club tegen leider Racing Genk en zette zo zijn opmars naar de top van de klassering verder. Studio 1 op zondag brengt een ruime samenvatting van deze wedstrijd. Het commentaar is van Filip Joos.

In ‘Pinanti is Pinanti’ blikt Studio 1-doelman Philippe Vande Walle terug op de voorbije 16 pinanti-duels. Wie zijn voor hem de favorieten op de eindoverwinning? Van welke gewezen spelers stond hij versteld? En welke oud-voetballer heeft hem in verlegenheid kunnen brengen? Vande Walle geeft de antwoorden in de laatste Studio 1 op zondag van 2006.

'Studio 1', op zondag 17 december om 22.50 uur op Eén.    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties