Moeskroen haalt oude bekende binnen

Moeskroen haalt oude bekende binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Excelsior Moeskroen heeft zich versterkt met Matthieu Assou-Ekotto. De 28-jarige middenvelder was op overschot bij het Nederlandse Willem II en keert na acht jaar terug naar de plaats waar hij zijn professionele carrière begon. 

Exact een jaar geleden verruilde Assou-Ekotto Standard voor de Nederlandse Eredivisie. Ondanks dat de Fransman bij Willem II een basisspeler was, kon hij trainer Dennis Van Wijk niet overtuigen van zijn kwaliteiten. Veel Belgische clubs toonden interesse, maar uiteindelijk reikt Moeskroen hem de helpende hand. Assou-Ekotto ondertekende bij de Henegouwers een contract voor twee seizoenen. 

Opvallend: Voor Assou-Ekotto is het al het vierde jaar op rij dat hij tijdens de januari-transferperiode andere oorden opzoekt. In januari 2004 kwam hij naar La Louvière waar hij een jaar later door Standard werd weggeplukt. Nog een jaartje ging voorbij vooraleer hij naar Willem II trok, maar ook in Nederland slaagt hij er niet om zich langer dan een jaar aan een club te binden. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties