Derby time in Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Derby time in Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC krijgt zaterdag de buren van Everton op bezoek. Het is de 205de keer dat de club tegen elkaar in de arena treden. De Mighty Reds strijden voor een plaatsje in de Champions League terwijl de Toffees nog meespelen voor de tickets voor de Uefa Cup.

In september werd het nog 3-0 voor Everton, Liverpool is dus uit op wraak. De Reds spelen thuis veel sterker dan op verplaatsing. Ze zijn op Anfield Road al 29 wedstrijden op rij ongeslagen in de Premier League. Bovendien zitten ze in een goede periode. Liverpool nadert op Chelsea en voelt het vertrouwen week na week stijgen. 

Bij Liverpool konden Mohamed Sissoko en Harry Kewell de trainingen hervatten, maar ze zullen nog niet geriskeerd worden. Bolo Zenden is wel terug speelklaar en nieuwkomer Alvaro Arbeloa mag hopen op zijn debuut. Hamvraag is of Steven Gerrard opnieuw moet uitwijken naar rechts.  

David Moyes maakt zich zorgen over de paraatheid van Tony Hibbert en Andrew Johnson. Ook aanwinst Manuel Fernandes is er vermoedelijk nog niet klaar voor na twee maanden zonder wedstrijd. 


Liverpool: Reina, Finnan, Agger, Hyypia, Carragher, Riise, Pennant, Gerrard, Alonso, Zenden, Kuyt, Gonzalez, Bellamy, Crouch, Fowler, Dudek, Arbeloa, Guthrie, Paletta.

Everton: Howard, Hibbert, Yobo, Lescott, Stubbs, Naysmith, Valente, Van der Meyde, Carsley, Arteta, Cahill, Neville, Beattie, Anichebe, Vaughan, Fernandes, Johnson, Wright. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties