Club ontkent nieuws Vanhove *UPDATE*

Kristof Blomme
| 0 reacties
Club ontkent nieuws Vanhove *UPDATE*
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Antoine Vanhove zou de komende tijd opnieuw de sportieve lijnen uittekenen bij Club Brugge. Vanhove zou dat doen in afwachting van een nieuwe sportleider. 

Eind januari was er chaos bij Club Brugge. Na de 0-1 nederlaag tegen Roeselare bood sportleider Marc Degryse zijn ontslag aan na verwensingen uit het publiek. Ook trainers Ferrera en Vanderelst werden later op straat gezet. Club stelde hierop Janevski aan als oefenmeester. Filips D'Hondt moest dan weer de lopende zaken op sportief vlak afhandelen. 

Dinsdagavond werd uiteindelijk een herstructureringsplan van voorzitter D'Hooghe goedgekeurd door de beheerraad. In afwachting van iemand anders zou Antoine Vanhove de taak van sportief leider opnieuw op zich nemen. De 69-jarige Vanhove blijft ook actief als voorzitter van de technische commissie bij de Voetbalbond. 

In mei 2003 voerde Club een verjongingskuur door. Marc Degryse werd sportleider, waardoor Vanhove plaats moest ruimen. De periode van Degryse bij Club werd echter geen onverdeeld succes. 

Op de officiële website ontkent Club Brugge het bericht uit Het Laatste Nieuws echter. De eindverantwoordelijkheid ligt volgens blauw-zwart bij General Manager Filips D'Hondt. Hij wordt hierbij geassisteerd door professionele medewerkers uit de commerciële, sportieve en administratieve cel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties