Filan keert terug naar Australië

Filan keert terug naar Australië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Filan is aan zijn laatste maanden bezig bij Wigan Athletic. De 37-jarige doelman bevestigde dat hij zijn aflopend contract niet zal verlengen en dat hij terugkeert naar zijn vaderland Australië. Door de blessures van Chris Kirkland en Mike Pollitt is Filan momenteel eerste keus bij Wigan en afgelopen zondag onderscheidde hij zichzelf door een penalty van Nolberto Solano te stoppen zodat zijn ploeg met 1-0 kon winnen van Newcastle United en drie belangrijke punten verzamelde in de strijd tegen degradatie.
 
Filan: “Ik ben momenteel aan het onderhandelen omtrent een huis dus mijn gezin en ik gaan terug naar Sydney. Mijn contract is ten einde, maar als ik de club kan helpen om een zo hoog mogelijke positie in de competitie te bereiken dan zou dat een geweldig einde voor mij zijn.”
 
“Het is mogelijk dat ik voor een club uit de Hyundai A-League ga spelen. Ondanks het feit dat we allemaal weten hoe snel dingen kunnen veranderen in voetbal is dat hetgene waarop ik mijn zinnen heb gezet.” De doelman maakte in 1993 de overstap vanuit Australië naar Cambridge en verdedigde ook nog de kleuren van Coventry en Blackburn Rovers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties