Fowler blijft hopen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Fowler blijft hopen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Benitez liet eerder deze week uitschijnen => dat hij een vervanger zoekt voor Robbie Fowler. Ook komt Andriy Voronin => Liverpool FC volgend seizoen versterken. Toch blijft Fowler geloven dat hij nog een toekomst heeft op zijn geliefde Anfield Road.

Het contract van Fowler loopt na dit seizoen af en er was nog geen enkele indicatie dat hij een nieuwe overeenkomst zal krijgen. De 31-jarige goalgetter beseft dan ook dat zijn toekomst uiterst onzeker is. Hij zou dolgraag voor de Reds blijven spelen. Dat is de club waar de Liverpudlian zijn hele leven voor supporterde en voor zal blijven supporteren. 

Fowler kreeg dit seizoen nog niet veel speelgelegenheid, maar scoorde wel telkens hij aan de aftrap verscheen. Als hij geen contractverlenging bij Liverpool krijgt, zal hij de schoenen zeker niet aan de wilgen hangen. De oud-international voelt dat hij nog een aantal jaren voetbal in zich heeft zitten. Waar zijn toekomst dan wel ligt, daar wenst hij nog niet aan te denken. Hij wil voorlopig nog genieten van elk moment bij Liverpool FC.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties