Gerets mag langer blijven van Galatasaray

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gerets mag langer blijven van Galatasaray
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze landgenoot Erik Gerets heeft het hart van de Turkse topploeg Galatasaray terug kunnen veroveren. Twee maanden geleden lag de Limburger nochtans zwaar onder vuur, maar de club uit Istanbul wil nu toch verder met Gerets.

Galatasaray zal de optie lichten in het contract van Gerets waardoor hij nog minstens een seizoen langer oefenmeester blijft aan de boorden van de Bosporus. In 2006 bezorgde Gerets de club verrassend nog de landstitel toen rivaal Fenerbahçe het op het einde van het seizoen wat liet liggen. Vorig jaar was het nog maar het eerste seizoen van Gerets bij de roerige club.

Gerets kwam eind vorig jaar zwaar onder vuur te liggen omdat hij er niet in slaagde om de club Europees te laten overwinteren. Toen werd al druk gespeculeerd over het ontslag van de Belg, maar ondertussen zit Gerets weer stevig in het zadel. Galatasaray staat momenteel op zes punten van leider Fenerbahçe. Vanavond kan hij de club ook naar de volgende ronde van de Turkse beker loodsen als hij de terugwedstrijd wint van Erciyesspor. Dit weekend staat er trouwens een nog veel belangrijker wedstrijd geprogrammeerd: de derby tegen Besiktas dat één punt achter staat op Galatasaray.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties