Kan Mechelen opnieuw stunten?

Bart Hermans
| 0 reacties
Kan Mechelen opnieuw stunten?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagavond ontvangt Gent voor de Beker Van België in het eigen Jules Ottenstadion giant-killer KV Mechelen.
 
Na drie opeenvolgende nederlagen in de competitie willen ze bij Gent terug aanknopen met een overwinning in de beker. AA Gent schakelde op weg naar de kwartfinales tweedeklasser Tienen en Roeselare uit.  De eerste bekeropdracht bracht de Buffalo's naar de Suikerstad. KVK Tienen bleek een moeilijk te ontwrichten geheel maar dankzij doelpunten van Nebojsa, Pavlovic en Dominic Foley was de kwalificatie een feit. Vooral de partij in Roeselare was een spannend kijkstuk. Davy De Beule maakte een vroege achterstand ongedaan en dankzij Alin Stoica en Adekamni Olufade was de late tegentreffer van Annys enkel nog goed voor de statistieken. Gent moet sluitstuk Dario Smoje missen met een blessure.
 
Selectie AA Gent: MARTINOVIC Alexandre, SVETLICIC Djordje, DOMORAUD Jean-Jacques, LOMBAERTS Nicolas, LAYBUTT Stephen, PAVLOVIC Nebojsa, ZEWLAKOW Marcin, AZOFEIFA Randall, GILLET Guillaume, GREGOIRE Christophe, OLUFADE Adekanmi, STOICA Alin, FOLEY Dominic, NOUKEU Patrice, RUIZ Bryan, DE BEULE Davy, N’DIAYE Mahamed Habib, HERPOEL Fréderic      
 
KV Mechelen maakte voorbije weekend nog brandhout van Eupen in een op papier lastige verplaatsing. De jongens van trainer Maes reizen dan ook vol vertrouwen naar Gent en willen er vooral plezier maken en hun supporters laten genieten. Bij Mechelen zouden ze heel blij zijn als ze de terugmatch spannend konden houden. Goed voor de recette in de terugmatch en thuis kan Mechelen iedere tegenstander aan. Het was net thuis de ze de twee vorige bekerwinnaars Germinal Beerschot en Zulte Waregem uitschakelden. Tegen de Antwerpenaars wist Charaï het beslissende doelpunt te scoren en tegen de West-Vlamingen Jonas Ivens op penalty. 
 
Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dierick Yannick, Dunkovic Antun, Goessens Kristof, Iddi Abdul Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Merckx Dries, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.                       
 
De laatste vier confrontaties tussen Gent en Mechelen draaiden steeds uit op een overwinning voor de Buffalo's. Meer nog, het is van het seizoen 1986-1987 geleden dat KV Mechelen nog kon triomferen in het Ottenstadion.
 
AA Gent – KV Mechelen op woensdag 28 februari 2007 om 20h30 onder leiding van de Heer Serge Gumienny.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties