Devroe: 'Beker is een must'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Beker is een must'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is met negen bekeroverwinningen Belgisch recordhouder, maar zelden was deze nevencompetitie zo belangrijk voor de West-Vlamingen als dit jaar. Voor sportmanager Luc Devroe is de beker dan ook een must nu Club een Europees ticket dreigt mis te lopen in de competitie.

"We hebben nog twee en een halve maand om nog een prijs te pakken. Woensdag moeten we ons tegen KV Kortrijk kunnen plaatsen voor de halve finale van de beker. Dit is trouwens een must wil Club Brugge aan zijn seizoen nog een beetje glans geven. Dat moet ook lukken. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn spelers nog een prijs willen pakken. Het kan trouwens niet dat de prestaties tegen Anderlecht en Standard zomaar weg zijn", aldus Devroe.

De sportmanager was ook tevreden na de overwinning tegen Westerlo. "Het was belangrijk om met veel inzet en een goede mentaliteit aan de partij te beginnen. De spelers hebben dat gedaan en gelukkig konden we snel scoren. De spelers begrepen de ontevredenheid bij het publiek, maar tegen Westerlo hebben ze op het veld gereageerd", besluit Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties