Cordier wil weer onder de lat staan

Kristof Blomme
| 0 reacties
Cordier wil weer onder de lat staan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michaël Cordier is niet gelukkig bij Brussels. De ex-doelman van La Louvière moet Patrick Nys voor zich dulden, waardoor hij op de bank verzeild geraakte. 

Michaël Cordier maakte de overstap van La Louvière naar Brussels. Ook Standard toonde interesse, maar Cordier wou titularis zijn en verkoos Brussels. Ondertussen moest de doelman zijn plaats onder de lat echter afstaan aan de 38-jarige Patrick Nys. Op twee december speelde hij zijn laatste wedstrijd. Toen verloor Brussels met 0-2 van Charleroi. In totaal speelde hij dit seizoen twaalf partijen. 

"Ik heb meer op de bank gezeten dan ik onder de lat gestaan heb. Dat had ik niet verwacht toen ik hier een contract tekende voor vier seizoenen. Ik voel me gestraft voor één fout. Ik vind mijn verwijdering naar de bank niet in verhouding. Wie maakt geen fouten?", vraagt de doelman zich af. Cordier wil de komende weken dan ook aan tafel zitten met voorzitter Vermeersch. "Een gesprek met het bestuur dringt zich op, want ik ben niet van plan om op die manier met Brussels door te gaan. Ik ben jong en wil progressie maken. Dat kan alleen door te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties