'ManU denkt aan Huntelaar'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'ManU denkt aan Huntelaar'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Britse krant The Times is Alex Ferguson flink gecharmeerd door aanvaller Klaas-Jan Huntelaar. De Nederlander is dit seizoen bij zijn club Ajax Amsterdam net als vorig jaar goed op dreef. In 27 wedstrijden voor de Ajacieden scoorde hij 17 doelpunten. Huntelaar zou zo'n 25 miljoen euro moeten opbrengen. Anderhalf jaar geleden moest Ajax 'amper' negen miljoen aan Heerenveen betalen om hem daar weg te halen. De 23-jarige Huntelaar wordt vaak vergeleken met zijn landgenoot Ruud Van Nistelrooy die ook naam en faam maakte in Old Trafford.

Ajax Amsterdam en vooral coach Henk Ten Cate heeft een zakelijke relatie met Huntelaar. De 6-voudige Oranje-international was minder trefzeker dan de voorbije maanden en dat kostte hem zijn basisplaats. Pas de afgelopen veertien dagen is het tij gekeerd. Huntelaar scoorde drie keer tegen FC Twente en twee keer in de 'klassieker' op het veld van PSV Eindhoven.

Nog volgens The Times is Huntelaar niet de enige topper op het verlanglijstje van Ferguson. Ook prijkt Owen Hargreaves, de Engelsman van Bayern München, daar nog steeds helemaal bovenaan. Ook het nieuwe Portugese wonderkind Nani van Sporting Lissabon komt - op voorspraak van zijn landgenoot Cristiano Ronaldo - in aanmerking naar Manchester te kunnen verhuizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties