Moeten De Boeck en Munaron opstappen?

Greg Docx
| 0 reacties
Moeten De Boeck en Munaron opstappen?
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Aan assistent-trainer Glen De Boeck en keeperstrainer Jacky Munaron van Anderlecht werd gemeld dat hun contract voorlopig niet verlengd wordt. Er wordt gedacht aan Ariël Jacobs en Filip De Wilde als mogelijke vervangers. De Boeck en Munaron weigerden elk commentaar." Volgens de laatste berichten die ik lees, is dat zo. Maar dat is toch voorbarig", zegt persattaché Pierre Desmet aan VRT Teletekst. "Het enige wat nu vaststaat, is dat ze einde contract zijn."

"Voorlopig is er nog niet echt gesproken. Pas na de topper tegen Standard zal Herman Van Holsbeeck om de tafel zitten met de twee." Die keert vrijdag terug na een trip in Zuid-Amerika. "Maar alles is nog open. Frank Vercauteren stelt een rapport op en dan maken we een evaluatie op. Zowel op sportief als persoonlijk vlak. Want wat willen Glen en Jacky? Dat is ook belangrijk."

"Munaron kun je toch weinig verwijten, denk ik. Dat Zitka de beste keeper van het land is, is ook zijn verdienste." Over Ariël Jacobs zegt Desmet: "Hij is inderdaad iemand die ons interesseert."

 

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties