Di Gregorio: 'We mogen niet opgeven'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Di Gregorio: 'We mogen niet opgeven'
Foto: © SC

Het zag er lange tijd heel goed uit voor Antwerp, maar de laatste drie weken liep het helemaal fout. De ploeg van trainer Warren Joyce kreeg verschillende malen de kans om naar de eerste plaats te springen in het klassement, maar steeds lieten de spelers het afweten. Uit de laatste drie wedstrijden kon de Great Old maar twee punten sprokkelen. 

Ook aanvoerder Di Gregorio beseft dat het vanaf nu helemaal anders moet. "We laten het al weken afweten, maar het is nu de moment om alles te geven. We moeten zorgen dat we nu een goede reeks neerzetten en dan zie we wel wat er komt. Misschien speel je nog kampioen en anders kan je met een goed gevoel aan de eindronde beginnen. Winnen tegen Waregem MOET absoluut", aldus de hardwerkende middenvelder.

De oorzaak van de slechte prestaties ligt volgens Di Gregorio bij de hele groep. "Het is nu gemakkelijk om de Engelse spelers te viseren, maar het is iedereen in de groep die het grotendeels laat afweten. Iedereen zegt dat de Engelsen schuldig zijn, maar ook wij zijn schuldig aan de mindere prestaties. Als het slecht gaat zoekt iedereen het gemakkelijkste slachtoffer en dat zijn nu de spelers van Manchester United, maar dat is fout." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties