Boussoufa en Vrancken in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Boussoufa en Vrancken in Studio 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu de twee bekerfinalisten bekend zijn, gaat alle aandacht opnieuw naar de spannende titelstrijd in de competitie. In Studio 1 op zondag bespreekt Frank Raes de voorlaatste speeldag. Hij wordt bijgestaan door Herman Brusselmans en Gunther Schepens.

Kennen we na dit weekend de nieuwe landskampioen? Anderlecht, nog steeds koploper, kan zich na de bekeruitschakeling tegen Standard volledig richten op het competitieslot. Dit weekend krijgt paarswit de buren van Brussels op bezoek. In de heenronde was er nog een klasseflits van Mémé Tchité nodig om de drie punten weg te kapen. Of Anderlecht deze keer minder moeite zal hebben in de Brusselse derby moet blijken. Balkunstenaar en Gouden Schoen Mbark Boussoufa komt zondag bij Frank vertellen hoe hij en zijn ploeg het er vanaf brachten in het Constant Vanden Stockstadion.

Titelconcurrent Racing Genk moet dit weekend, ongeacht het resultaat in Anderlecht, winnen. Tegenstander zaterdag in het Fenix Stadion is Sporting Charleroi. Na de scheiding met Jacky Mathijssen kroop Charleroi opnieuw overeind. Onder Philippe Vande Walle won het zijn twee laatste confrontaties, tegen Lokeren en Brussels. Racing Genk is dus gewaarschuwd. Bij Genk zorgt Wouter Vrancken mee voor de stabiliteit in het elftal. Vrancken kwam dit seizoen over van AA Gent, waar hij tot vorig jaar samen met Boussoufa het mooie weer maakte. In Studio 1 vertellen Vrancken en Boussoufa over de spannendste titelstrijd in jaren te praten.

De ontknoping in 'Pinanti is Pinanti' is al even spannend. Tweeëndertig afleveringen lang vochten tweeëndertig gewezen voetbalhelden een verbeten pinanti-strijd uit in het Koning Boudewijnstadion. Zondag blijven ze in de grote finale nog met z'n tweeën over: Raymond Mommens en Nico Claesen. Mommens schakelde achtereenvolgens Gille Van Binst, Philippe Albert, Kenneth Brylle en Alex Czerniatynski uit. Nico Claesen was op zijn beurt sterker dan Leo Van der Elst, Julien Cools, Danny Veyt en Henrik Andersen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties