VW Hamme trekt Mulisa aan

Kenneth Ringoot
| 0 reacties
VW Hamme trekt Mulisa aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VW Hamme valt op 2 jaar van het ene uiterste in het andere. Vorig jaar wist de ploeg bijna te promoveren via de eindronde. Dit jaar lijkt de eindronde naar derde klasse maar net vermeden te kunnen worden. Tijd voor toekomstgerichte actie dus en die komt er dan ook.
 
Eerder deze week reporteerden we al dat VW Hamme geen deel wou uitmaken van de monsterfusie die in de maak is in het waasland. Zo kan de club volgend jaar zijn honderdjarig bestaan waarschijnlijk in tweede klasse vieren. Ook gaf de club eerder deze week aan dat ze in de toekomst willen verderwerken met Fuat Capa, die de Wuitens weer liet swingen dit jaar, met onder andere mooie overwinningen tegen leider FCV Dender en Antwerp. Capa kreeg een contractverlenging van twee seizoenen.
 
Nu is ook de eerste versterking op het veld een feit. De 23-jarige Jimmy Mulisa komt over van RC Doornik. Dit seizoen maakte hij 12 goals. De spits heeft ook reeds 27 caps op zijn naam staan voor Rwanda. Jimmy Mulisa is 1m86 en staat gekend als een polyvalente spits. Hij tekende een overeenkomst voor twee seizoenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties