Twee transfers voor KV Oostende

Michael Ketelers
| 0 reacties
Twee transfers voor KV Oostende
Foto: © SC

Het lijkt KV Oostende goed mee te zitten vandaag. Na het aanstellen van trainer Gaby Demanet legde de kustploeg ook nog 2 andere spelers vast, namelijk Chedric Seedorf en Sven Van Ryckeghem. Chedric Seedorf is de jongere broer van Clarence Seedorf.

Met Chedric Seedorf krijgt KVO een speler met een ronkende naam op de loonlijst. De Nederlander was eerder dit seizoen al op stage bij KVO en ondertekende deze namiddag dus een contract. Op 16-jarige leeftijd volgde hij broer Clarence naar AC Milaan. Voorheen kwam de 24-jarige middenvelder uit voor Ajax, NAC en de Italiaanse ploegen AC Legnano en Pizzighettone. Interessant om weten: Chedric Seedorf is ook het neefje van KVO'er Lionel Lord.


Eerder deze week besliste KVO-doelman Stefaan Thieren andere lucht op te gaan snuiven en dus moest KVO op zoek naar een extra doelman. De volgende transfer van deze namiddag werd dus keeper Sven Van Ryckeghem, komende van Zulte-Waregem. Voorheen speelde hij ondermeer voor Zuienkerke en Club Brugge.

De 21-jarige ex-jeugdinternational was aanvankelijk tweede doelnam na Merlier, maar met de komst van Geert De Vlieger was hij overbodig geworden. Eerder besliste KVO al om jeugdproduct Xavier Kerckhove over te hevelen naar de A-kern. De amper 15-jarige doelman is trouwens jeugdinternational. [RC]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties