Fellaini: 'Zat met hoofd altijd bij Standard'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Fellaini: 'Zat met hoofd altijd bij Standard'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini en Standard hebben een nieuwe overeenkomst voor vijf jaar afgesloten. “In mijn hoofd ben ik altijd bij Standard gebleven”, bekende de verdedigende middenvelder na de training van de beloften in het Nederlandse Groesbeek.
 
De soap heeft lang geduurd, maar uiteindelijk is de kogel door de kerk. Marouane Fellaini tekende bij de Rouches een contract tot medio 2012 en speelt volgend seizoen opnieuw in het Luikse shirt. Dat is althans de bedoeling want op Sclessin weet je natuurlijk nooit. “Ik heb de beslissing zelf genoemen”, benadrukte de Marokkaanse Belg. “Niemand heeft mij enigzins beïnvloed. Ik wilde trouwens niet vertrekken bij Standard”, zei de speler die de wet van 78 wou gebruiken om een nieuwe club te vinden. “Als ik ooit vertrek, beslist de club waar ik naartoe ga.”
 
Tijdens het EK -21 zitten de tribunes vol met scouts en makelaars op zoek naar nieuwe spelers. Eén van de spelers die op hun lijstje prijkt is Marouane Fellaini. Zo zit woensdag Sir Alexander Ferguson in de tribune om de boomlange verdedigende middenvelder te bekijken. “Het doet me niets”, verraste Fellaini. “Ik heb nu een beter contract, maar geld is niet belangrijk. Ik speel voor de prijzen.” Benieuwd hoe hij zal reageren als een Engelse middenmoter met veel geld over de brug komt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties